Friday, December 16, 2016

Winter break


Alhamdulillah end of Sem 1 -- and a month of winter break.

Sedih pulak rasa cuti winter ni tak balik Malaysia. Sebab kalau tak boleh ambik jubah-jubah, baju kurung, skirts and what not dekat rumah T^T Tak payah susah-susah suruh ibu pos dari Malaysia. Kawan Sheffield pun terkejut, "Seriuslah? Tak caya cijan tak bawak jubah langsung" Huwaaa sedihlah. Sedih sebab asyik pakai seluar je sobs. Mujur ada bawak baju kurung sehelai dua, berjasa jugak baju prep malam dari zaman SABDA tu walaupun kawan SABDA (yang sekarang dekat Birm) pergi tegur pasal baju prep malam tu hahahahaha maka bergelak tawalah di situ sekejap nak cover punya pasal pastu terus tukar topic hahhh.


Tipu je, bukan sedih sebab jubah semata. Tapi sebab tak dapat pergi kenduri kahwin abang and nak jumpa anak sedaraaaaaaa! (lol baru lahir malam semalam) Hm dah jadi makcik sekarang, dapat jugak merasa nak naik pangkat tu hihu. Maka, bertambahlah lagi ahli perempuan dalam keluarga Rudzuanazmi ni (selamat datang kak ipaq dan baby kaklong) *fireworks*


Sekarang rasa nak buat post pendek-pendek je. Takdelah nak update banyak pasal diri ni pun. Mungkin post panjang bila ada benda nak share je. Misalnya?


Misalnya, jaulah ke Spain nanti. InshaaAllah.


No comments:

Post a Comment

Have you said Alhamdulillah today?