Thursday, September 14, 2017

Going back

*A week before my flight*

"Kemaslah barang tu sekarang, nanti kang ada yang tertinggal." - ibu

*me started to pack all of my things*

"Hm sedihnya tengok kakcik kemas barang." - again ibu


*me tak tau nak buat apa. Rasa taknak balik pun ya juga*

If guys give a statement that women are complicated and they hardly understand us, now I got it why hahaha aku lagi lah sedih rasa macam kena halau pulak bila dapat arahan suruh kemas barang awal-awal ni :') dari zaman asrama - KMB - UK ibu's dialogue will never get old pheww



Andd yeahp, I'm going back to Nottingham in less than 2 days. Finally the feeling is real -- Mix feelings. Hari ni emotionless, then excited, esok cuak, pastu nanti konfius like "eh nak balik dah ke?". But, one thing for sure I'm gonna miss semua akak-akak yang baru BFG :( Nanti sampai Notts mesti rasa lain sikit 😭

People come and go Shahizan. Need to digest that fact. Do remember that the best among us ialah mereka yang bertemu dan berpisah kerana Allah.

Lorong tepi rumah -- Orang dekat sana dah pesan siap-siap,
be prepared sebab UK dah sejuk walaupun sekarang autumn huhu


Cuak jugaklah nak balik sana dan nak masuk 2nd year. Kerisauan yang pelbagai tapi harap Allah sentiasa mudahkan. Sebenarnya nak minta yang tengah baca post ni untuk doakan yang terbaik buat diri ni. Baik dalam DnT dan studies. Mekasehhh! ;)



Jumpa dekat sana lah eh semua 👋😊

No comments:

Post a Comment

Have you said Alhamdulillah today?