Friday, November 29, 2013

Warm up entry

Assalamualaikum cantik dan kacak sekalian. Harap iman semua sihat belaka. Aku tak tau nak start dari mana. Rasa macam semua cerita tertangguh. Hua hua. Mesti ada yang fikir blog ni dah mati. Mati buat seketika. Lepas ni aku jadi blogger terhormat selama aaaaa (kira jari) 3 bulan inshaaAllah kalau tak ada aral melintang.

Disebabkan aku menaip ini secara tetibe, so macam awkward jap. Hari tu keluar dewan after BM aku memang sengih habis. Sakit mulut untuk 5 minit. Sambil bisik dalam hati "yes! yes! lepas ni tak payah buat karangan! yabidabidu!" kawan aku pun layan je aku. dia bosan sebab aku repeat ayat ni macam radio rosak. kahkah. sorry lah, happy sangat.

Aku anggap ini macam warm-up entry. Biar aku susun cerita mana akan datang dulu. harap semua sabar Kahkah saja buat ayat poyo macam blog ni fames gilos. Aku tangkap gambar sekolah banyak-banyak buat stok letak dalam blog ni. Saja nak hilangkan rasa rindu. Oh dah dah, tak nak bukak cerita rindu sekolah. Itu baik aku cerita lain entri. ye dak?

Ok bye, sila-silalah baca next entry guwe. inshaaAllah :)


1 comment:

Have you said Alhamdulillah today?